Amazon a dominat retailul mondial în 2018 și nicio companie nu s-a apropiat măcar de performanțele sale

Amazon a dominat retailul mondial în 2018 și nicio companie nu s-a apropiat măcar de performanțele sale
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 dec 2018

Amazon.com a dominat în 2018 piața mondială de retail, iar companiile concurente nu au reușit nici măcar să se apropie de performanțele sale, potrivit Business Insider.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Amazon înregistrează o creștere incredibilă pentru o companie de mărimea sa, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din Statele Unite și din lume, atât online cât și offline, scrie News.ro.

În Statele Unite, Amazon va încheia anul cu o cotă de piață de aproape jumătate diin vânzările online, potrivit unei analize realizate de Emarketer, în creștere cu 43,5% față de 2017. Amazon va genera vânzări online de 258,22 de miliarde de dolari pe piața din Statele Unite, în 2018, respectiv o creștere de aproape 30% comparativ cu anul precedent.

Puiu Popoviciu pierde în primă instanță terenul pe care se află IKEA, Băneasa Mall și ambasada SUA. Suspiciune de deturnare de fonduri UE la proiectul inițiat în mandatul Băsescu prin care Primăria Capitalei a dotat cu utilități zona CITEȘTE ȘI Puiu Popoviciu pierde în primă instanță terenul pe care se află IKEA, Băneasa Mall și ambasada SUA. Suspiciune de deturnare de fonduri UE la proiectul inițiat în mandatul Băsescu prin care Primăria Capitalei a dotat cu utilități zona

Vânzările impresionante nu reprezintă singura realizare a Amazon în 2018.

Amazon Web Services și Amazon Advertising consemnează la rândul lor creșteri semnificative, în timp ce produsele cu sistemul de comenzi vocale Alexa rămân cele mai populare dispozitive inteligente. În același timp, compania dezvoltă magazinele offline Amazon Go și conceptul 4-Star.

Compania a reușit aceste performanțe în pofida detractorilor săi tot mai numeroși, atât din partea reprezentanților aleși cât și a populației.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
retail