Bere Băuturi București pregătește un nou împrumut de la CEC

Bere Băuturi București pregătește un nou împrumut de la CEC
scris 4 nov 2017

Bere Băuturi București, deținută de Euro Enterprise Investments E.E.I. Limited (Cipru) – 88,1533%, pregătește un nou împrumut de la CEC Bank, cu până la 2,3 milioane euro, parțial pentru a refinanța un credit de investiții contractat de la Banca Transilvania. În vară, compania a pregătit un alt credit, de circa 2 milioane de euro, de la CEC Bank, pentru cumpărarea și amenajarea unui amplasament industrial din Constanța, după ce anul trecut a anunțat că va concura pentru achiziționarea cu 1,4 milioane euro a unui imobil Telekom în Mamaia.

Bere Băuturi București este deținută de Euro Enterprise Investments E.E.I. Limited (Cipru) – 88,1533%, restul titlurilor revenind unei persoane juridice – 4,9704% și unei persoane fizice – 6,8763%, ambele nenominalizate, conform datelor de la Registrul Comerțului, accesate de Profit.ro.

Tranzacție pe piața de outsourcing: TELUS Internațional preia Voxpro, ambele prezente și în România CITEȘTE ȘI Tranzacție pe piața de outsourcing: TELUS Internațional preia Voxpro, ambele prezente și în România

Compania desfășoară activități de distribuție de băuturi în București și zonele limitrofe și a consemnat anul trecut afaceri de 185 milioane lei și un profit net de peste 5,3 milioane lei.

Compania lucrează din 1991 și acoperă piețele de retail, en-gros si HoReCa în București, Prahova, Ialomița și Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
bere bauturi bucuresti
imobil
mamaia
licitatie