Brandurile britanice de fashion Topshop și Topman intră pe piața din România

Brandurile britanice de fashion Topshop și Topman intră pe piața din România
scris 8 feb 2019

Brandurile britanice de fashion Topshop și Topman urmează să intre pe piața din România, în sistem de franciză, cu un magazin de 1.000 de metri pătrați în București Mall.

Grupul Voici La Mode este deținătorul francizei și cel care se va ocupa de extinderea brandului britanic în România.

Înființat în 1960, în Cipru, Grupul Voici La Mode a fost partener în franciza pentru Marks and Spencer Cipru pentru circa 60 de ani.

După Mega Image, și Kaufland România lansează un card de loialitate pentru clienți, operațiune prezentată ca o premieră internațională CITEȘTE ȘI După Mega Image, și Kaufland România lansează un card de loialitate pentru clienți, operațiune prezentată ca o premieră internațională

În 2017 a intrat pe piața din România prin preluarea Marks and Spencer. Astăzi, deține 35 de magazine în Cipru și România, incluzând Topshop Topman, Marks & Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans și Cafe La Mode. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
topshop
topman
fashion