Burger King deschide un nou restaurant

Burger King deschide un nou restaurant
scris 2 sep 2020

După ce a deschis un restaurant în plină pandemie în Centrul Bucureștiului, Burger King deschide un nou restaurant în Capitală, în zona de nord a Bucureștiului, în incinta Promenda Mall.

Anul trecut, dezvoltatorul de restaurante AmRest a deschis în Mega Mall București primul său restaurant Burger King din România, investiție de 3,5 milioane lei, iar ulterior a aintrat în AFI Cotroceni. 

EXCLUSIV Șeful eMAG iese din acționariatul Berăria H, un business de aproape 40 milioane de lei în 2019. Stanciu: Am ajutat la construcția unui brand solid, mă concentrez pe dezvoltarea eMAG CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Șeful eMAG iese din acționariatul Berăria H, un business de aproape 40 milioane de lei în 2019. Stanciu: Am ajutat la construcția unui brand solid, mă concentrez pe dezvoltarea eMAG

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări.

AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King. 

Până în prezent, în Aeroportul Otopeni, funcționa deja un restaurant Burger King, operat însă de o altă companie. De altfel, brandul Burger King a mai fost prezent în România și în trecut, însă a fost nevoit să-și închidă restaurantele.

Compania Atlantic Restaurant System, operatorul de la acea vreme al francizei Burger King în România, a închis în 2012 ultimele sale restaurante din țară.

Fondat în 1954, brandul Burger King este unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food din lume, cu circa 17.000 de restaurante în peste 100 de țări și teritorii din SUA. Aproape toate restaurantele Burger King sunt deținute și operate de către francizați independenți.

viewscnt
Afla mai multe despre
burger king
promenda mall