Carrefour își întărește echipa de management din România

Carrefour își întărește echipa de management din România

Sebastien Picart

scris 20 ian 2021

Carrefour l-a numit pe Sebastien Picart în funcția de Director Supermarket, calculul fiind că, din acest rol, va contribui, cu o experiență de peste 20 de ani în retail, la întărirea strategiei de dezvoltare a formatului Carrefour Market în România.

Printre obiectivele majore de viitor ale lui Sebastien Picart sunt, în plus față de continuarea planului de expansiune, și personalizarea experienței de cumpărături a clienților în Carrefour Market precum și accelerarea digitalizării și implementarea de proiecte de creștere a productivității.

Glovo, parteneriat de 100 de milioane de euro cu firma elvețiană de real estate Stoneweg. Extindere inclusiv pe piața din România CITEȘTE ȘI Glovo, parteneriat de 100 de milioane de euro cu firma elvețiană de real estate Stoneweg. Extindere inclusiv pe piața din România

Sebastien Picart are o experiență de 20 de ani în echipa Carrefour Franța, unde, din 2017, a preluat poziția de Director Transformare și Digitalizare Proximitate, prin care a contribuit semnificativ la implementarea strategiei și accelerarea procesului de transformare a businessului prin simplificare și digitalizare în activitatea operațională. Pe parcursul carierei sale, a avut mai multe roluri în echipa Operațională a Carrefour, de la Director Proiecte Comerciale, Director Regional Supermarket, Director Concept Supermarket Franța, Director Operațional Supermarket.

Carrefour România deține peste 360 de magazine.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour românia
sebastien picart