Cehii de la Bonami au lansat propriul serviciu de livrări, disponibil deja în alte țări, și în România

Cehii de la Bonami au lansat propriul serviciu de livrări, disponibil deja în alte țări, și în România
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 18 iun 2021

Retailerul ceh de mobilă și decorațiuni Bonami a lansat propriul serviciu de livrare, disponibil deja în alte țări, și pe piața din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Pe plan local, serviciul este disponibil momentan doar în București și include livrarea pieselor de mobilier supradimensionate până în interiorul locuinței clientului, montajul, preluarea ambalajelor și a piesei vechi de mobilier, dacă este cazul.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Bonami este membră a grupului Miton și a fost înființată în 2012 de Václav Štrup. Compania are, momentan, 150 de angajați în birourile sale din Praga și 100 la depozitul de marfă al companiei.

Bonami a intrat pe piața locală în octombrie 2016. România a fost a treia piață străină pe care retailerul online a decis să se lanseze, după Slovacia și Polonia. Ulterior, compania a intrat și pe piața din Ungaria.

Tendința din ultimul an, de a petrece mai mult timp în propria locuință, a favorizat magazinul online, piața din România înregistrând o creștere de 40% în 2020, față de anul anterior și de 20% în primele 5 luni din 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
bonami
livrari
retailer ceh
mobila