Cele mai vândute 10 cărți în Librăriile Humanitas în anul 2019

Cele mai vândute 10 cărți în Librăriile Humanitas în anul 2019
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2019

Cititorii au cumpărat în 2019 din Librăriile Humanitas cele mai multe cărți semnate de Michel Houellebecq, Stelian Tănase, Radu Paraschivescu, Yuval Noah Harari, Kate Morton, Simona Tivadar și Tatiana Niculescu, potrivit unui top realizat de librari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe primul loc se situează „Serotonină”, cel mai nou roman al lui Michel Houellebecq, tradus la Humanitas Fiction la numai câteva luni de la apariție, bestseller atât la Bookfest, cât și la Gaudemus 2019, scrie News.ro.

Cartea verii în Librăriile Humanitas, „Orașul fetelor” de Elizabeth Gilbert ocupă locul secund.

Febra cumpărăturilor de Crăciun, boost semnificativ pentru piața bunurilor de larg consum CITEȘTE ȘI Febra cumpărăturilor de Crăciun, boost semnificativ pentru piața bunurilor de larg consum

Bestseller la târgul de carte Bookfest 2019, „În lume nu-s mai multe Românii (planetei noastre asta i-ar lipsi)” de Radu Paraschivescu se situează pe locul trei.

Eficienta colaborare, începută recent cu editura Hyperliteratura, aduce cartea lui Stelian Tănase, „Repertoarul umorului” pe locul patru în topul vânzărilor.

Pentru al treilea an consecutiv în topul bestseller-urilor, „Sapiens. Scurtă istorie a omenirii”, de Yuval Noah Harari, se situează pe locul cinci.

Noul roman al lui Kate Morton, „Fiica ceasornicarului” (bestseller Bookfest 2019) s-a dovedit o carte de neratat pentru cititorii pasionați de împletirea epocilor istorice într-o captivantă carte de ficțiune.

Cartea Simonei Tivadar, „Medicină, nutriție și bună dispoziție” își menține, la trei ani de la apariție, statutul de bestseller.

Cea mai nouă carte a Tatianei Niculescu, „Regele și duduia. Carol al II-lea și Elena Lupescu dincolo de bârfe și clișee” continuă topul vânzărilor, care este completat de două cărți apărute la editura Humanitas Fiction - „Răzbunarea iertării” - roman apărut în seria de autor Eric Emmanuel-Schmitt și „Brisbane”, cel mai nou roman al celui mai apreciat scriitor rus contemporan, Evgheni Vodolazkin.

viewscnt
Afla mai multe despre
librăriile humanitas
stelian tănase
radu paraschivescu