Cofetăria L'Amande vizează extinderea la nivel național prin franciză

Cofetăria L'Amande vizează extinderea la nivel național prin franciză

Daniela Alecse

Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2021

L'Amande, cofetărie fondată de Daniela Alecse, în 2016, a atins în 2020 o cifră de afaceri de circa 130.000 de euro, în creștere față de 2019. Pentru 2021, cofetăria are în plan diversificarea ofertei de produse și plănuiește extinderea la nivel național prin franciză, în patru mari orașe din țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În medie, clienții au cumpărat de aproximativ 100 de lei, iar traficul în cofetărie a ajuns la aproximativ 30 de persoane pe zi.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

"Suntem recunoscători că am reușit să încheiem 2020 cu rezultate bune, chiar dacă am avut de-a face cu un an aparte. Avem în plan extinderea la nivel național prin francizarea afacerii", a declarat Daniela Alecse.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Pentru 2021, compania estimează o cifră de afaceri de peste 150.000 de euro.

În prezent, L'Amande operează cu un laborator în București.

viewscnt
Afla mai multe despre
l'amande
daniela alecse