Comenzile din sectorul IT urcă afacerile distribuitorului de mobilier de birou Workspace Studio. De unde îi vin comenzile

Comenzile din sectorul IT urcă afacerile distribuitorului de mobilier de birou Workspace Studio. De unde îi vin comenzile
scris 30 aug 2018

Workspace Studio, companie ce activează pe piața soluțiilor de mobilier de birou, a realizat în primele 6 luni ale acestui an proiecte în valoare de 2,35 milioane euro, cu 17% mai mari față de aceeași perioadă a anului anterior, vânzări impulsionate de sectorul IT, de unde provin 80% dintre clienți.

Principalii factorii care au determinat dinamica pozitivă sunt creșterea interesului companiilor pentru ergonomie și soluții acustice de calitate, alături de intensificarea competiției pe piața muncii, care determină tot mai mulți angajatori să investească în birouri cu design atractiv.

80% dintre clienții companiei activează în domeniul IT, spun reprezentanții Workspace Studio.

Se apropie 1 septembrie - ce se întâmplă totuși cu obligația de a utiliza noile casele de marcat? CITEȘTE ȘI Se apropie 1 septembrie - ce se întâmplă totuși cu obligația de a utiliza noile casele de marcat?

Companiile din Timișoara manifestă un interes crescut față de soluțiile de amenajări ergonomice pentru birou, datorită dezvoltării stocului de spații comerciale și birouri din ultimii ani. Clujul, care se remarca anul trecut, a încetinit dezvoltarea din această perspectivă.

Pentru acest an, Workspaces Studio estimează o cifră de afaceri de peste 4.5 milioane de euro, în creștere cu circa 15% față de 2017.

Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, cu 60% mai mare față de 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
workspace studio
mobilier birou