Cometex, parte din grupul Altex, lansează un nou parc comercial

Cometex, parte din grupul Altex, lansează un nou parc comercial
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2024

Cometex, dezvoltator imobiliar de parcuri retail, parte din grupul Altex,  inaugurează un nou parc comercial, în Hunedoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o suprafață de 5.000 de metri pătrați, Cometex Retail Park Hunedoara reprezintă rezultatul unei investiții de peste 4 milioane de euro.

LEGE Țigaretele electronice și produsele pentru încălzirea tutunului, interzise minorilor și la vânzare prin automate sau easybox. Obligații pentru livrări prin curier CITEȘTE ȘI LEGE Țigaretele electronice și produsele pentru încălzirea tutunului, interzise minorilor și la vânzare prin automate sau easybox. Obligații pentru livrări prin curier

Cometex are în portofoliu 11 parcuri de retail aflate în orașele: Turnu Măgurele, Huși, Giurgiu, Deva, Slatina, Satu Mare, Brașov, Dej, Vatra Dornei, Râmnicu Vâlcea și Hunedoara.

În cursul acestui an Cometex își propune să deschidă încă 5 proiecte de tip retail park.

H&M explodează la bursă CITEȘTE ȘI H&M explodează la bursă

În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.

Cometex și-a majorat capitalul social cu un teren din intravilanul orașului Timișoara, cu o suprafață de 11.460 metri pătrați și evaluat de Colliers la 2,3 milioane de euro. Terenul a fost adus aport la capitalul social de acționarul Altex Romania, care deține după operațiune o cotă de 11,72%. Restul acționarilor sunt Dan Ostahie Holding - 33,33%, Real Estate - 35,15%, Altex Service - 6,79% și Despec International - 13%.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cometex
altex
parc comercial