CONFIRMARE Lidl mută ofensiv în "războiul" retail din Pantelimon și cumpără un teren de la fabrica Artemob a francezilor de la Parisot

CONFIRMARE Lidl mută ofensiv în "războiul" retail din Pantelimon și cumpără un teren de la fabrica Artemob a francezilor de la Parisot
scris 29 oct 2019

Retailerul german Lidl cumpără în București un teren de peste 10.000 metri pătrați, cu aproape 3,7 milioane euro, de la fabrica de mobilă Artemob International, fosta Mobilux SA, controlată de grupul francez Parisot, teren situat peste drum de una dintre unitățile din zonă ale rivalilor de la Profi. În urmă cu un an, Profit.ro a anunțat că retailerul vrea să-și construiască un nou magazin în Pantelimon, pe un teren de peste 1 hectar.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Actele tranzacției au fost semnate acum de Artemob.

Conform datelor Profit.ro, noul supermarket ar urma să aibă o suprafață construită de circa 2.200 metri pătrați și să fie situat în apropiere de unitatea de producție de mobilă și de showroom-ul de prezentare și vânzare ale Artemob International din Șoseaua Pantelimon nr. 161, din sectorul 2 al Bucureștiului. Clădirea este proiectată să aibă doar parter și înălțimea de 9-10 metri.

Lidl are deja un supermarket în zonă, în Șoseaua Pantelimon nr. 111A, în timp ce concurenții de la Profi și MegaImage au câte 3.

CONFIRMARE Lidl mută ofensiv în

FOTO Amenzi de peste 280.000 de lei în urma unui control într-o piață din București CITEȘTE ȘI FOTO Amenzi de peste 280.000 de lei în urma unui control într-o piață din București

Sursă: Artemob International

Sursă: Artemob International

CONFIRMARE Lidl mută ofensiv în

Profit.ro a anunțat recent că discounterul german Lidl, aflat în topul retailerilor din România cu cele mai mari vânzări, a cumpărat un teren de circa 10.000 de metri pătrați de la grupul belgian Liebrecht & WooD, la intrarea în West Park Retail Militari, cu un preț estimat de Profit.ro la 1,5 milioane euro.

EXCLUSIV Cel mai mare retailer de produse pentru animale de companie din Cehia, printre cei mai mari jucători din regiune, se pregătește să intre în România pentru a concura Animax CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cel mai mare retailer de produse pentru animale de companie din Cehia, printre cei mai mari jucători din regiune, se pregătește să intre în România pentru a concura Animax

Rețeaua are deja 251 de magazine la nivel național, dintre care 31 în București, pentru care lucrează peste 6.000 de angajați.

Retailerul a intrat pe piața locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Retailerul este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland, liderul pieței locale de retail.

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
profi
megaimage
carrefour
kaufland
retail
supermarket
supermarketuri
pantelimon
soseaua pantelimon
artemob international
parisot
documentatii urbanism