Croatul Zoran Bogdanovic este noul CEO al Coca-Cola HBC, lider pe piața băuturilor răcoritoare din România

Croatul Zoran Bogdanovic este noul CEO al Coca-Cola HBC, lider pe piața băuturilor răcoritoare din România

FOTO: Zoran Bogdanovic

scris 13 dec 2017

Croatul Zoran Bogdanovic este noul CEO al Coca Cola HBC,  înlocuindu-l pe Dimitris Lois, care a murit în luna octombrie.

Zoran Bogdanovic și-a început cariera la Coca-Cola HBC în 1996, până acum ocupând funcția de Director Regional și coordonând operațiunile companiei din 12 țări.

Anterior, acesta a ocupat mai multe poziții de conducere, printre care și aceea de director general peste operațiunile companiei din Croația, Elveția și Grecia.

Producătorul de apă minerală Bilbor a fost scos din nou la vânzare, dar cu aproape 2 milioane de euro mai puțin CITEȘTE ȘI Producătorul de apă minerală Bilbor a fost scos din nou la vânzare, dar cu aproape 2 milioane de euro mai puțin

Coca-Cola HBC deservește aproximativ 600 de milioane de consumatori pe trei continente, în cele 28 de țări în care este prezentă.

Coca-Cola HBC este lider pe piața băuturilor răcoritoare din România.

Compania are fabrici la Ploiești, Timișoara și Vatra Dornei și afaceri de peste 2 miliarde lei anual.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
zoran bogdanovic
coca cola hbc