Diverta redeschide magazinul din centrul comercial Mercur Center Craiova, care a fost renovat

Diverta redeschide magazinul din centrul comercial Mercur Center Craiova, care a fost renovat
scris 7 iun 2016

Lanțul de retail Diverta, cu o experiență de peste 15 ani pe piața de carte, papetărie și jucării, va redeschide joi, 9 iunie, magazinul Diverta din cadrul centrului comercial Mercur Center Craiova.

Rețeaua Diverta ajunge astfel la un număr de 24 de magazine la nivel național și are și alte planuri de expansiune în acest an.

Magazinul a fost amenajat pe o suprafață de 160 metri pătrați.

”Diverta este un brand cunoscut craiovenilor încă din 2002 când a avut loc lansarea primului magazin. Ne bucurăm să fim din nou parteneri Mercur Center o dată cu relansarea sa” a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

La începutul acestei luni, Diverta a lansat prima franciză din industria de carte, papetărie și jucării, nivelul investiției situându-se între 25.000–100.000 euro.

După investiții de 10 milioane euro în modernizare, centrului comercial Mercur Center Craiova va fi redeschis și va cuprinde o zonă de shopping, un cinema multiplex cu șase săli digitale, zonă de restaurante și cafenele, zonă de fast-food, locuri de joacă pentru copii, casino, supermarket și un centru de fitness și aerobic.

viewscnt
Afla mai multe despre
diverta
magazin
mercur