FOTO Ikea recheamă un produs

FOTO Ikea recheamă un produs
scris 30 apr 2019

IKEA a anunțat, marți, că îndeamnă toți clienții care au o masă de înfășat/comodă SUNDVIK să securizeze partea pliantă cu accesoriile de siguranță prevăzute, iar dacă au fost pierdute sau rătăcite, aceștia sunt rugați să contacteze compania pentru a primi gratuit altele noi.

”IKEA a primit trei rapoarte de incidente în care partea pliabilă a mesei de înfășat/ comodei SUNDVIK s-a slăbit, iar copiii au căzut de pe masă”, se arată în comunicat, preluat de news.ro.

FOTO Iulian Stanciu, șeful eMAG, readuce pe piață brandul TV Diamant CITEȘTE ȘI FOTO Iulian Stanciu, șeful eMAG, readuce pe piață brandul TV Diamant

În cazul acestor incidente, piesele de siguranță nu au fost utilizate conform instrucțiunilor, potrivit companiei.

FOTO Ikea recheamă un produs

“Produsele sigure sunt întotdeauna o prioritate IKEA și regretăm să auzim despre aceste incidente, dar ne bucurăm, din ceea ce știm noi, că toți copiii sunt bine. IKEA a luat măsuri de precauție și va îmbunătăți în continuare comunicarea despre produse”, a spus un manager IKEA, Emelie Knoester.

IKEA ar fi observat că utilizatorii tind să utilizeze produsul ca pe o masă de înfășare pliabilă, zilnic și să nu utilizeze accesoriile de siguranță, conform instrucțiunilor.

FOTO Lidl retrage de la vânzare două produse ce pot fi periculoase CITEȘTE ȘI FOTO Lidl retrage de la vânzare două produse ce pot fi periculoase

”Scopul acesteia este de a fi folosită pentru schimbarea scutecelor celor mici. Al doilea rol este de mobilier pentru depozitare”, se arată în comunicat.

Ca măsură de precauție, IKEA anunță rechemarea acesteia pentru reparații.

”Toți clienții care au masa de înfășat/comoda SUNDVIK și care au rătăcit sau au pierdut piesele de siguranță sunt rugați să contacteze IKEA pentru a primi gratuit altele noi. Clienții nu vor trebui să prezinte vreo dovadă pentru achiziționare, cum ar fi bonul fiscal”, se arată în comunicat.

IKEA consideră că produsul este sigur atunci când este utilizat conform scopului și instrucțiunilor furnizate.

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
produs