FOTO Produs alimentar periculos retras de la vânzare din magazinele Mega Image

FOTO Produs alimentar periculos retras de la vânzare din magazinele Mega Image
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2023

Un sortiment de chipsuri a fost retras de la vânzare din magazinele Mega Image, din cauza conținutului ridicat de acrilamidă, o substanță dăunătoare. Persoanele care au cumpărat produsul sunt sfătuite să nu îl consume.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Mega Image a retras de la vânzare produsul Terra Chips Stripe&Blues 110 grame, lot: 228 A3, cu termenul de valabilitate: 29/03/2023, scrie News.ro.

Tranzacție - Fondul de investiții al antreprenorilor Iulian Cîrciumaru și Andrei Crețu cumpără 20% din berea Zăganu CITEȘTE ȘI Tranzacție - Fondul de investiții al antreprenorilor Iulian Cîrciumaru și Andrei Crețu cumpără 20% din berea Zăganu

”Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, constatându‐se un conținut ridicat de acrilamidă. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, arată sursa citată.

Consumatorii nu trebuie să consume acest produs, fiind rugați să îl distrugă sau să îl returneze la magazinul de unde l-au cumpărat, cu bonul fiscal, până în 17 martie.

Acrilamida este o substanță oxidantă rezultată din degradarea amidonului, de obicei în urma procesului de prăjire la temperaturi înalte.

FOTO Produs alimentar periculos retras de la vânzare din magazinele Mega Image

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
chipsuri