FRF dorește introducerea consumului de bere pe stadioanele din România

FRF dorește introducerea consumului de bere pe stadioanele din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iul 2023

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a anunțat săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă că și-ar dori ca legislația să permită consumul de bere pe stadioanele din țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”A fost un subiect care s-a aflat permanent pe agenda noastră. Considerăm că acest consum, mai ales de bere slab alcoolizată pe stadioane, reprezintă și un element de modernitate pe care vrei să-l aduci.

Inflația afectează vânzările de ciocolată în Europa CITEȘTE ȘI Inflația afectează vânzările de ciocolată în Europa

În ultimii opt ani, statul a reînceput să investească puternic în infrastructura fotbalistică. Atunci, consumul de bere slab alcoolizată, cu siguranță, ar fi un element de modernitate care s-ar alătura acestei infrastructuri moderne de care ne bucurăm astăzi, în România”, a declarat Răzvan Burleanu, citat de Digisport.

O lege din 1991 prevede interzicerea consumului de alcool în stadioane și evenimente organizate cu scop de recreere sau a manifestărilor cultural-artistice.

Legea a fost modificată în 2019, iar berea poate fi servită doar în pahare din plastic, la concertele organizate pe stadioane sau în piețele publice, însă nu și la competițiile sportive, arată G4Media.ro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
frf
bere
stadioane