Grupul Sphera deschide un nou restaurant KFC în Italia

Grupul Sphera deschide un nou restaurant KFC în Italia
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mai 2019

Sphera Franchise Group se extinde la nivel internațional și deschide un nou restaurant KFC în nordul Italiei, în gara din Bologna.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell. 

Dragnea avertizează din nou retailerii străini: Depunem lege. Cei care vor mai îndrăzni să mai aducă în România produse de calitate mai proastă decât în țara lor vor plăti ca să-i usture CITEȘTE ȘI Dragnea avertizează din nou retailerii străini: Depunem lege. Cei care vor mai îndrăzni să mai aducă în România produse de calitate mai proastă decât în țara lor vor plăti ca să-i usture

Sphera Franchise Group a înregistrat în 2018 vânzări în restaurante în valoare de 771,20 milioane lei, în creștere cu 34,5% față de cele de 573,17 milioane lei din 2017. Nu mai puțin de 76,0% din aceste încasări au fost reprezentate de veniturile de 586,46 milioane lei din restaurantele KFC din România, care au crescut cu 18,1%.

În România, lanțul de restaurante KFC numără 77 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și 11 în Italia.

Sphera Franchise Group, companie care îi are ca acționari majoritari pe oamenii de afaceri Nicolae Badea, Radu Dimofte și Lucian Vlad, a fost adusă la cota Bursei de Valori București în toamna anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
italia
sphera