ialoc.ro a strâns 80.000 euro prin SeedBlink.com

ialoc.ro a strâns 80.000 euro prin SeedBlink.com
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2020

Ialoc.ro, platformă de rezervări online în restaurante, a finalizat noua rundă de finanțare, în suma totală de 286.000 euro, din care 80.000 euro pe SeedBlink.com, cea mai mare platformă de Equity Crowdfunding din regiune.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Alături de investitorii de equity crowdfunding au participat fondul GapMinder VC, lead investor și în cadrul acestei runde, consolidându-și participația pe care o are în ialoc.ro de acum 2 ani.

Germanii de la Stada au finalizat preluarea Walmark, tranzacție care urcă vânzările companiei în România de peste 2 ori. Investiții mai mari și extinderea capacității logistice, printre planurile pentru 2020 CITEȘTE ȘI Germanii de la Stada au finalizat preluarea Walmark, tranzacție care urcă vânzările companiei în România de peste 2 ori. Investiții mai mari și extinderea capacității logistice, printre planurile pentru 2020

Pentru finanțarea totală de 285.805 euro, Ialoc cedează 13.61% din capital, iar, proporțional, sumei de 80.030 euro pentru tranșa de equity crowdfunding îi revin 3.35% din capital. Evaluarea "pre-money" a Ialoc SRL este de 2.1 milioane euro. Din investiția totală, 205.775 euro sunt deja alocați către investitori calificați. Pe lângă Gapminder VC sunt și nume de companii precum Domeniul Bogdan, producătorul de vinuri sau Lister Capital.

Lansată în anul 2017, ialoc.ro a are circa 460.000 de clienți.

Totodată, se conturează oportunitatea pentru ialoc.ro de a se integra și în piețele externe din regiune, industria rezervărilor fiind în creștere semnificativă la nivel internațional.

GapMinder este un fond de capital de risc de 40 de milioane de euro, care investește în companii de tehnologie create în România și Europa Centrală care cresc rapid la nivel internațional, aflate în faza de Seed sau Serie A. Portofoliul GapMinder include companii precum FintechOS, TypingDNA, SmartDreamers, Deepstash, Frisbo.

GapMinder este co-finanțat în majoritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014 - 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
rezervări online restaurante
seedblink
ialoc.ro