JYSK schimbă distribuția către România cu un centru de distribuție în Bulgaria, de 107 milioane de euro

JYSK schimbă distribuția către România cu un centru de distribuție în Bulgaria, de 107 milioane de euro
scris 14 sep 2019

Retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK a deschis un nou centru de distribuție în Bulgaria, lângă Sofia, cu o investiție totală de 107 milioane de euro, de unde va efectua livrările de produse și către magazinele din România, începând din luna septembrie.

Până acum, livrările către magazinele din România erau din Polonia, scrie News.ro.

Premierul Bulgariei, Boyko Borisov, a luat parte la ceremonie, împreună cu CEO-ul și președintele JYSK, Jan Bøgh, ministrul Economiei Emil Karanikolov și ambasadorul Danemarcei în Bulgaria, Søren Jacobsen.

Pentru a-și păstra și atrage noi clienți pe Marketplace, eMAG testează un credit cu dobânda zero. Recent, Altex a plecat de pe platforma eMAG CITEȘTE ȘI Pentru a-și păstra și atrage noi clienți pe Marketplace, eMAG testează un credit cu dobânda zero. Recent, Altex a plecat de pe platforma eMAG

”Centrul de distribuție din Bozhurishte este construit conform celor mai noi tehnologii și este, de departe, cel mai modern din regiune. Atunci când va funcționa la capacitatea maximă, va aduce o mulțime de avantaje clienților noștri, magazinelor și mediului”, a spus Jan Oliver-Schmidt, Logistic Manager al Centrului de Distribuție din Bozhurishte.

Centrul de distribuție inaugurat în Bulgaria este cea de-a opta facilitate logistică pe care JYSK o are în Europa. În prezent, de aici sunt livrate produse către 80 de magazine din Bulgaria, Grecia și Serbia.

“Investiția în noul Centru de Distribuție din Bozhurishte are ca scop, în primul rând, reducerea timpului de livrare către magazinele și clienții din regiune și reducerea impactului activității noastre asupra mediului. Poziția noului centru de distribuție are un avantaj semnificativ, pentru că vom economisi aproximativ 10 milioane de kilometri pe an în transportul bunurilor din zona Balcanilor”, a declarat Alex Bratu, country manager JYSK România și Bulgaria.

Compania anunță totodată începerea distribuirii produselor către România, din luna septembrie, către Bosnia la finalul anului 2019 și implementarea treptată a livrărilor pentru magazinul online în anul 2020.

Atunci când centrul de distribuție va funcționa la capacitate maximă, va crea 200 de joburi și va deservi peste 320 de magazine JYSK din regiune. 

În România, retailerul a deschis recent cel de-al 75-lea magazin din țară, în localitatea Huși, și vrea să ajungă la 135 de magazine în următorii ani.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro.

Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și are peste 23.000 de angajați și circa 2.700 de magazine. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
depozit