KFC deschide două noi restaurante

KFC deschide două noi restaurante
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 dec 2020

Sphera Franchise Group, operatorul pe plan local, în sistem de master franciză, a lanțului de restaurante KFC, deschide două restaurante în Colosseum Mall, București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Una dintre unități va fi de tip Drive-Thru, cu o suprafață de peste 300 mp, iar cealaltă va fi amplasată în food court-ul din Colosseum Mall și va ocupa o suprafață de peste 150 mp.

Google, amendă de 100 de milioane de euro de la Autoritatea pentru Protecția Datelor din Franța CITEȘTE ȘI Google, amendă de 100 de milioane de euro de la Autoritatea pentru Protecția Datelor din Franța

Centrul Comercial Colosseum se află în proces de extindere a suprafeței comerciale, urmând ca spre finalul anului 2021 să găzduiască peste 60 de magazine noi, retaileri de modă, accesorii, petrecere a timpului liber, restaurante, cafenele și locuri de joacă pentru copii.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de master franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
restaurant