Komoder își extinde rețeaua de showroom-uri, inclusiv în afara țării

Komoder își extinde rețeaua de showroom-uri, inclusiv în afara țării
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mai 2019

Compania clujeană Komoder, ce activează pe piața fotoliilor de masaj, a deschis la începutul acestui an două noi showroom-uri, în Cluj-Napoca și Timișoara, investiție de 90.000 euro, iar în al doilea semestru al anului anunță că va deschide un magazin în Olanda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Komoder va continua în acest an strategia de extindere a rețelei prin dezvoltarea celor două unități pe care le are în București și Iași, iar în a doua parte a acestui an va inaugura un nou showroom în afara țării.

Carrefour va renunța la 3.000 de angajați CITEȘTE ȘI Carrefour va renunța la 3.000 de angajați

Pentru acest an, compania clujeană anticipează o creștere de 25% a vânzărilor față de 2017, obiectivul companiei fiind de a livra peste 4.000 de fotolii de masaj. În condițiile extinderii rețelei de magazine, dar și a creșterii vânzărilor, compania estimează o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro în 2019. 

Komoder are în prezent patru showroom-uri în țară, în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, și două showroom-uri în străinătate, în Spania (Barcelona) și Bulgaria (Sofia). Compania vinde fotolii și aparate de masaj și are parteneri în Italia, Spania, Olanda și Bulgaria.

Komoder este înființată în anul 2011 de antreprenorul Adrian Rus.

Adrian Rus are 32 de ani și a absolvit Facultatea de Calculatoare din Cluj-Napoca, iar primul său business a fost o agenție web, deschisă în timpul facultății. Ideea de a crea firma Komoder a venit după discuții cu producători din China, Japonia și Taiwan.

viewscnt
Afla mai multe despre
komoder
fotolii de masaj