Lanțul de brutării Paul deschide al doilea centru în Constanța, investiție de 450.000 euro

Lanțul de brutării Paul deschide al doilea centru în Constanța, investiție de 450.000 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2017

Lanțul francez de brutării Paul continuă extinderea pe piața locală prin inaugurarea celei de-a 18-a unități din România, în Constanța. Brutăria este amplasată în centrul comercial Vivo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția în noua unitate, care are o suprafață de 198 metri pătrați și o capacitate de 90 de locuri, se ridică la aproximativ 450.000 euro.

Vânzările pe litoral au scăzut cu 20% față de anul trecut. Hotelierii cred că știrile despre controale sperie turiștii, dar acuză și proprietari de terase neinteresați de igienă CITEȘTE ȘI Vânzările pe litoral au scăzut cu 20% față de anul trecut. Hotelierii cred că știrile despre controale sperie turiștii, dar acuză și proprietari de terase neinteresați de igienă

Cu o tradiție de 125 de ani, lanțul de brutării Paul este prezent în România din 2008 și deține de acum 18 brutării în 4 orașe: București (Dorobanți, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploiești (Ploiești Shopping City), Cluj-Napoca (Polus Center și Iulius Center) și Constanța (City Park Mall și centrul comercial VIVO!).

În București are și puncte de vânzare de tip chariot amplasate în București Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.

viewscnt
Afla mai multe despre
paul
brutarie
constanta