Lanțul de cafenele 5ToGo lansează divizia mobilă

Lanțul de cafenele 5ToGo lansează divizia mobilă
scris 14 mai 2018

Lanțul de cafenele 5ToGo lansează în această săptămână prima unitate dintr-o serie de vehicule ce vor face parte din divizia mobilă 5ToGo Mobile.

Această nouă divizie va funcționa de asemenea în baza unei francize. Planul de dezvoltare a diviziei 5 ToGo Mobile prevede crearea de 5 cafenele mobile până la finalul anului și o investiție totală de aproximativ 250 000 euro.

“Ne dorim să ținem cont constant de sfaturile și dorințele clienților nostrii și, precum am procedat și cu produsele premium sau cu un gramaj mai mare, introducând la cererea clienților gama 5ToGo PLUS, la fel am decis ca la sugestia lor, să lansăm o divizie mobilă de cafenele, pentru a putea fi prezenți acolo unde ne este solicitat acest lucru. Aceste coffee-truck-uri vor putea fi de asemenea și închiriate pentru diverse evenimente publice sau private, personale sau corporate,”, spune Radu Savopol, Co-Fondator 5ToGo.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,75% CITEȘTE ȘI Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,75%

În prezent, 5 ToGo a atins numărul de 80 de cafenele și puncte fixe de vânzare, urmând ca numarul să crească semnificativ până la finalul anului 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
5 to go
cafenele