Lanțul de restaurante Noodle Pack se împrumută la CEC Bank. Compania pregătește primul Drive Thru din rețea

Lanțul de restaurante Noodle Pack se împrumută la CEC Bank. Compania pregătește primul Drive Thru din rețea
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2021

EximBank și CEC Bank au structurat un pachet financiar care securizează necesarul de lichidități pentru activitatea curentă a lanțului de restaurante Noodle Pack, cu acționariat 100% românesc. Societatea a beneficiat de un credit în valoare de 5 milioane de lei de la CEC Bank, garantat de EximBank în proporție de 90%, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată societăților mari și IMM-urilor cu cifră de afaceri peste 20 milioane lei în 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“Contextul pandemic pe care-l traversăm este unul dificil pentru Noodle Pack, așa cum este pentru orice companie din HoReCa. Noi am ales însă să folosim această perioadă complicată pentru consolidare organizațională și strategică, iar acest pachet financiar ne sprijină în mod consistent în vederea atingerii obiectivelor noastre ambițioase. În ciuda pandemiei, încercăm să fructificăm fiecare oportunitate astfel că intenționăm să continuăm seria de noi deschideri și inaugurări de restaurante la nivel național și internațional. Cu fiecare nouă deschidere, vrem să ajungem cât mai aproape de toți cei care iubesc brandul Noodle Pack, urmând ca la începutul anului 2022 să deschidem și primul Drive Thru din rețea“, au spus fondatorii Noodle Pack.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

Noodle Pack SRL a fost înființată la finele anului 2014, la Cluj Napoca, de antreprenorii Samuel Hanuseac și Daniel Tișea.

În prezent, rețeaua Noodle Pack numără 31 de puncte de lucru, din care 25 locații proprii și 6 în regim de franciză (majoritatea în marile centre comerciale), produsele sale fiind disponibile și prin intermediul platformelor de livrare.

Din 2020, Noodle Pack s-a extins și internațional, prin deschiderea de restaurante în regim de franciză la Sofia (Bulgaria) și Budapesta (Ungaria), iar planurile de extindere internațională vizeaza cu prioritate Europa.

Cum îți aduci afacerea în online CITEȘTE ȘI Cum îți aduci afacerea în online

Compania are peste 250 de  angajați și a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri netă de 31,6 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
noodle pack
cec bank