Lanțul francez de brutării Paul deschide un nou Bistro, investiție de 450.000 euro

Lanțul francez de brutării Paul deschide un nou Bistro, investiție de 450.000 euro
scris 20 mar 2019

Lanțul francez de brutării Paul inaugurează cel de-al patrulea Bistro din București, în incinta noului complex Agora Floreasca, investiție de 450.000 de euro.

Noul Bistro Paul este cea de-a 18-a unitate deschisă în România.

CONFIRMARE Primul supermarket modern din România, închis a doua oară într-un an și jumătate. Brandul Supeco, magazin cu prețuri mici, apare în București CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Primul supermarket modern din România, închis a doua oară într-un an și jumătate. Brandul Supeco, magazin cu prețuri mici, apare în București

Cu o tradiție de 125 de ani, lanțul de brutării Paul este prezent în România din 2008 și deține brutării în 4 orașe: București (Dorobanți, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake, Agora Floreasca), Ploiești (Ploiești Shopping City), Cluj-Napoca (Polus Center și Iulius Center) și Constanța (City Park Mall și centrul comercial VIVO!).

În București are și puncte de vânzare de tip chariot amplasate în București Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.

viewscnt
Afla mai multe despre
brutarie paul
bistro