McDonald’s a deschis un nou restaurant și pregătește încă șase inaugurări până la finalul anului

McDonald’s a deschis un nou restaurant și pregătește încă șase inaugurări până la finalul anului
scris 12 oct 2018

Lanțul de restaurante tip fast-food McDonald’s a deschis cea de-a 73-a unitate în România în Timișoara, în incinta Iulius Mall.

Investiția în noua unitate, unde lucrează 40 de angajați, a fost de 2,6 milioane de lei.

„Noul McDonald’s din Timișoara este al doilea restaurant pe care l-am deschis anul acesta, iar seria deschiderilor continuă cu încă 6 restaurante pe care le vom inaugura până la finalul anului”, spune Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Grupul anglo-olandez Unilever renunță la mii de vitrine frigorifice și acceptă scăderea cotei de piață pentru a convinge Concurența să îi permită preluarea Betty Ice, cel mai mare producător de înghețată din România CITEȘTE ȘI Grupul anglo-olandez Unilever renunță la mii de vitrine frigorifice și acceptă scăderea cotei de piață pentru a convinge Concurența să îi permită preluarea Betty Ice, cel mai mare producător de înghețată din România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 142 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 73 de restaurante în 21 de orașe.

Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajați și primește zilnic peste 200.000 clienți.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mcdonald’s
timisoara