McDonald’s a deschis un nou restaurant și pregătește încă șase inaugurări până la finalul anului

McDonald’s a deschis un nou restaurant și pregătește încă șase inaugurări până la finalul anului
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2018

Lanțul de restaurante tip fast-food McDonald’s a deschis cea de-a 73-a unitate în România în Timișoara, în incinta Iulius Mall.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția în noua unitate, unde lucrează 40 de angajați, a fost de 2,6 milioane de lei.

„Noul McDonald’s din Timișoara este al doilea restaurant pe care l-am deschis anul acesta, iar seria deschiderilor continuă cu încă 6 restaurante pe care le vom inaugura până la finalul anului”, spune Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Grupul anglo-olandez Unilever renunță la mii de vitrine frigorifice și acceptă scăderea cotei de piață pentru a convinge Concurența să îi permită preluarea Betty Ice, cel mai mare producător de înghețată din România CITEȘTE ȘI Grupul anglo-olandez Unilever renunță la mii de vitrine frigorifice și acceptă scăderea cotei de piață pentru a convinge Concurența să îi permită preluarea Betty Ice, cel mai mare producător de înghețată din România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 142 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 73 de restaurante în 21 de orașe.

Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajați și primește zilnic peste 200.000 clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
timisoara