Micii românești au ajuns în Peru, în meniul restaurantului Manos Rumanas. Muștarul, înlocuit cu sosuri locale

Micii românești au ajuns în Peru, în meniul restaurantului Manos Rumanas. Muștarul, înlocuit cu sosuri locale

Foto: trome.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2024

Smaranda Cojocaru și soțul ei, Luis Antonio Deza, au deschis în Peru un restaurant numit Manos Rumanas (Mâini Românești – trad.), în care servesc inclusiv mici. Pe cei două îi leagă inclusiv dragostea pentru mâncare bună.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

În restaurant, cei doi soți vând mâncăruri tradiționale românești care includ ingrediente peruane, pentru a le conferi o aromă specială și unică. O altă româncă, Paula Rotundu, se ocupă de coordonarea evenimentelor la care participă Manos Rumanas.

Uniunea Europeană amendează compania americană Mondelez, care deține mărcile Oreo, Milka și Toblerone, cu 337,5 milioane de euro pentru practici anticoncurențiale CITEȘTE ȘI Uniunea Europeană amendează compania americană Mondelez, care deține mărcile Oreo, Milka și Toblerone, cu 337,5 milioane de euro pentru practici anticoncurențiale

Micii sunt unul dintre cele mai solicitate preparate, potrivit sursei citate. În Peru, aceștia sunt serviți cu sos huancaína sau ocopa arequipeña, în loc de muștar, arată G4Food.ro.

„Viața m-a adus în Peru acum mai bine de 20 de ani. Mă simt ca un alt peruan. Mâncarea de aici, bunătatea oamenilor m-au captivat”, a declarat Smaranda Cojocaru.

La rândul său, Paula a spus: „Nu pot să-mi uit țara, dar Peru are un farmec unic.”

viewscnt
Afla mai multe despre
manos rumanas
mici
peru