Nespresso numește un nou Business Executive Officer în România

Nespresso numește un nou Business Executive Officer în România

Ana-Maria Doxan

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2021

Nespresso anunță o schimbare la nivel de management, Ana-Maria Doxan preluând rolul de Business Executive Officer.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ana-Maria Doxan face parte din echipa Nestlé România din 2005, începându-și cariera în Divizia Beverages. De la 1 mai 2021 a fost numită la conducerea Diviziei Nespresso România, iar din acest rol va supraveghea toate operațiunile Diviziei.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Brandul are în prezent un magazin online, 2 magazine-concept Nespresso Boutique – în Calea Dorobanți nr. 210 și în Băneasa Shopping City - și 4 puncte de vânzare – în Afi Cotroceni, Mega Mall, Sun Plaza - în București și în Vivo! Mall - în Cluj. Anul acesta Divizia intenționează să transforme din această vară punctul de vânzare din Afi Cotroceni într-un magazin-concept, în aceeași zonă a mall-ului în care se află în prezent, dar și să analizeze extinderea rețelei sale de retail în alte orașe din țară.

 Nestlé Nespresso SA are sediul central în Lausanne, Elveția. Pe plan local brandul este gestionat și reprezentat de Divizia Nespresso, parte a Grupului Nestlé. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nespresso
business executive officer