Nike va produce încălțăminte pentru "eroii de fiecare zi"

Nike va produce încălțăminte pentru "eroii de fiecare zi"
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2019

Compania Nike a anunțat că va produce o nouă gamă de încălțăminte, care însă nu este dedicată sportivilor, ci unui public diferit - angajații din sistemul de sănătate, potrivit CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Nike Air Zoom Pulse" este o încălțăminte sportivă creată pentru cei din domeniul medical. Conform unui comunicat de presă transmis de companie, ideea care a stat la baza acestei game a fost legată de "eroii de fiecare zi", scrie News.ro.

Pentru a ajunge la acest rezultat, reprezentanții Nike au mers la Spitalul de copii OHSU Doernbecher din Portland, Oregon, SUA, pentru a vorbi cu personalul medical.

KFC a ajuns la 80 de restaurante în România CITEȘTE ȘI KFC a ajuns la 80 de restaurante în România

La crearea acestei game, au luat în calcul provocările meseriei, printre care orele petrecute în picioare și lichidele pe care medicii le-ar putea vărsa pe jos, dar și nevoia ca aceștia să se simtă bine în timpul turelor prelungite.

"Calapodul, interiorul și talpa asigură picioarele într-un mediu precum este spitalul", au spus reprezentanții Nike, citați de CNN.

Încălțămintea nu are șireturi, iar călcâiul este protejat de o bandă elastică. Astfel, poate fi încălțată cu o singură mână . Este făcută dintr-un material rezistent și talpa nu alunecă, indiferent dacă cel care o poartă calcă în diverse substanțe sau apă.

viewscnt
Afla mai multe despre
nike
incaltaminte