Nou jucător: Bodo Möller Chemie, distribuitor pentru Dow, BASF, Henkel, intră în România

Nou jucător: Bodo Möller Chemie, distribuitor pentru Dow, BASF, Henkel, intră în România
scris 3 mar 2021

Distribuitorul german de produse chimice de specialitate Bodo Möller Chemie a intrat în România, în cadrul strategiei companiei de expansiune în Europa de Est.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Cu sediul la București, noua sucursală deservește atât clienți din România, cât și piețele din Bulgaria și Republica Moldova.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

“Noua sucursală din România ne va permite să ne extindem și mai mult prezența în țările din Europa de Sud-Est, să oferim utilizatorilor expertiza noastră tehnică și să folosim potențialul existent al clienților”, spune Dan Crișan, Country Manager pentru România al Bodo Möller Chemie.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Bodo Möller Chemie este partenerul principal de distribuție al unor companii chimice precum Huntsman, Dow, DuPont, BASF și Henkel.

Produsele companiei includ rășini epoxidice, adezivi pe bază de poliuretan și silicon, materiale plastice termorezistente, pigmenți și aditivi, agenți textili, coloranți și materiale compozite.

viewscnt
Afla mai multe despre
bodo möller chemie
sucursala bucuresti
chimicale specialitate
distribuitor produse chimice