Oportunități de angajare la KFC

Oportunități de angajare la KFC
scris 15 sep 2020

Deși domeniul HoReCa trece printr-o perioadă plină de provocări, KFC România angajează peste 400 de persoane, în mai multe orașe din țară.

În cadrul echipelor din restaurante sunt disponibile locuri de muncă pe diferite funcții: lucrător bucătărie, bucătar, casier, în București, dar și în orașe precum Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov, Ploiești, Târgoviște, Oradea și Arad. De asemenea, serviciul KFC Delivery este în continuă expansiune, pentru a acoperi nivelul de cerere din partea consumatorilor, comenzile la domiciliu devenind un obicei de consum din ce în ce mai popular. Prin urmare, KFC are disponibile  32 de posturi pentru poziția de curier în București.

Platformă de e-commerce: Numărul comenzilor la magazinele online a crescut cu 50% de la debutul pandemiei. Într-un scenariu obișnuit, această reorientare spre online ar fi avut loc în 3-4 ani CITEȘTE ȘI Platformă de e-commerce: Numărul comenzilor la magazinele online a crescut cu 50% de la debutul pandemiei. Într-un scenariu obișnuit, această reorientare spre online ar fi avut loc în 3-4 ani

Mai mult, până la finalul anului sunt planificate noi deschideri de restaurante la nivel național, care urmează să creeze încă 80 de noi locuri de muncă.

În acest moment, KFC deține în portofoliu 83 de restaurante pe întreg teritoriul României și înregistrează peste 3.000 de angajați, pe diferite poziții. Fiecare unitate performează cu echipe de aproximativ 35 până la 60 de angajați, în funcție de tipul de restaurant: food court, Drive-Thru sau stradal.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chișinău, Republica Moldova și în Italia.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
retail
angajare