Pizza Hut Delivery a inaugurat o nouă unitate în București, investiție de 200.000 euro

Pizza Hut Delivery a inaugurat o nouă unitate în București, investiție de 200.000 euro
scris 4 iul 2017

Lanțul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis o nouă unitate în București, în urma unei investiții de peste 200.000 euro.

Noua unitate, unde lucrează circa 20 de persoane, se află în incinta Mega Center, are o suprafață de 150 de metri pătrați și deservește zona aferentă sectorului 5 al Capitalei.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet și prin livrare. Brandul a intrat pe piața românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei unități în zona Vitan din București. În prezent, Pizza Hut Delivery deține 13 unități în București și câte una în Brașov, Cluj-Napoca și Popești Leordeni.

Octavian Bădescu, intrat în imobiliare după afaceri vândute către Nielsen și eMag: Pe piață sunt mii de oameni, cunoscuți ca \ CITEȘTE ȘI Octavian Bădescu, intrat în imobiliare după afaceri vândute către Nielsen și eMag: Pe piață sunt mii de oameni, cunoscuți ca "agenți imobiliari" sau percepuți nu total nejustificat ca "taximetriști scumpi"

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

viewscnt
Afla mai multe despre
pizza hut delivery
sphera franchise group s.a.