Purcari Wineries instalează un nou Director Operațional, fost la FRIENDi și ACN

Purcari Wineries instalează un nou Director Operațional, fost la FRIENDi și ACN
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2019

Producătorul de vinuri din Basarabia Purcari Wineries l-a numit pe Eugen Comendant ca Director Operațional (COO), care va supraveghea direct departamentele de Vânzări, Marketing, Finanțe, HR, Administrativ, Relații cu Investitorii, Juridic și IT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Originar din Moldova, Eugen Comendant are 15 ani de experiență în industria telecomunicațiilor, anterior fiind Director Mobile și Triple-Play la ACN, în Amsterdam, responsabil pentru 18 piețe europene și, cel mai recent, Director de Vânzări și Marketing al FRIENDi, operatorul telecom din Oman, parte a Virgin Mobile Middle East and Africa.

Grupul polonez LPP a deschis un nou magazin Reserved în România CITEȘTE ȘI Grupul polonez LPP a deschis un nou magazin Reserved în România

Eugen Comendant a absolvit Universitatea de Științe Aplicate din Amsterdam.

Purcari Wineries Plc (brandurile Purcari, Crama Ceptura, Bostavan și Bardar) este unul dintre cele mai mari grupuri de vinuri și brandy din Europa Centrală și de Est. Grupul gestionează în jur de 1.000 de hectare de podgorii și operează patru platforme de producție în România și Moldova.

Din februarie 2018, Purcari Wines este listat la Bursa de Valori Bucuresti (simbol WINE).

Grupul este condus de Victor Bostan susținut de investitori ca Horizon Capital, Franklin Templeton, SEB, Fiera Capital și IFC.

viewscnt
Afla mai multe despre
purcari wineries
eugen comendant