Retailerul german Lidl deschide primele magazine din SUA

Retailerul german Lidl deschide primele magazine din SUA
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 18 mai 2017

Retailerul german Lidl a anunțat că va deschide, pe 15 iunie, primele magazine din SUA. Retailerul operează, în prezent, circa 10.000 de magazine în 27 de țări europene, inclusiv România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania va deschide, în această vară, 20 de magazine în Virginia, Carolina de Nord și Carolina de Sud, potrivit MarketWatch. Până vara viitoare, compania țintește să ajungă la 100 de magazine pe Coasta de est a SUA, înființând astfel 5.000 de noi locuri de muncă.

Lidl susține că produsele din magazinele sale vor fi chiar vândute și la jumătate din prețul la care se găsesc în alte supermarketuri din SUA.

Primark pregătește cea mai mare extindere a rețelei de magazine din 2006 CITEȘTE ȘI Primark pregătește cea mai mare extindere a rețelei de magazine din 2006

Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Lidl a intrat pe piața din România în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Retailerul este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland, liderul pieței locale de retail cu afaceri de 2 miliarde euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
kaufland
sua
retailer
magazine