Retailerul polonez Pepco deschide un nou magazin în România

Retailerul polonez Pepco deschide un nou magazin în România
scris 19 dec 2018

Retailerul polonez de tip discount Pepco, comerciant de  haine, accesorii și decorațiuni pentru casă, aflat pe piața locală de 4 ani, deschide un magazin la parterul Centrului Comercial Milcov din Focșani.

Pepco a deschis primele magazine în România la sfârșitul anului 2014, acum având o rețea de aproape 200 de unități.

Electroargeș și-a asigurat producția de aspiratoare pe următorii 2 ani semnând un contract cu germanii de la Kärcher, cei cu care anul trecut au fost la un pas de litigiu CITEȘTE ȘI Electroargeș și-a asigurat producția de aspiratoare pe următorii 2 ani semnând un contract cu germanii de la Kärcher, cei cu care anul trecut au fost la un pas de litigiu

Rețeaua acoperă toată țara, iar magazinele sunt amplasate pe lângă retaileri mari, precum Kaufland, dar și în cadrul unor mall-uri sau galerii comerciale, cum sunt Mega Mall București, centrul comercial Arcade București și Ploiești Shopping City.

În această toamnă, retailerul polonez a anunțat că se extinde în Bulgaria, unde intenționează să deschidă 60 de magazine până în 2021.

Compania a deschis primul magazin Pepco în Polonia, în 2004, după care s-a extins în Cehia, Slovacia, Ungaria și România, iar anul acesta urmează Croația și Slovenia. Pepco este parte a holdingului de investiții sud-african Pepkor de 13 ani și a grupului Steinhoff International Holdings Limited de 3 ani.

Pepkor are o rețea de peste 4.000 de magazine sub mai multe branduri, precum Pepco, Pep, Ackermans, Macdan și Best&Less, și aproximativ 38.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
pepco
focsani