Retailerul Various Brands își extinde rețeaua într-un nou oraș

Retailerul Various Brands își extinde rețeaua într-un nou oraș
scris 12 aug 2019

Various Brands, retailer ce comercializează articole sport, a deschis cel de-al 19-lea magazin din țară în Shopping City Buzău.

Various Brands este un multi-brand național prezent pe piață din 2007, având magazine în București și alte 14 orașe din țară.

Miliardarul ceh Daniel Kretinsky, care a cumpărat Compari.ro și posturi de radio în România, a eșuat în a prelua retailerul Metro CITEȘTE ȘI Miliardarul ceh Daniel Kretinsky, care a cumpărat Compari.ro și posturi de radio în România, a eșuat în a prelua retailerul Metro

În prezent, sunt 19 magazine Various Brands în Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, River Plaza Mall Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Focșani Mall, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Succeava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall și Shopping City Buzău.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
various brand
articole sport