Rețeaua Ted's Coffee își continuă extinderea

Rețeaua Ted's Coffee își continuă extinderea
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2020

Lanțul de cafenele Ted's Coffee, controlat de Vasile Andreică, continuă investițiile și anunță deschiderea de noi unități, două în București și una care urmează să fie lansată în Arad, în contextul viitoarei redeschideri a tuturor localurilor HoReCa. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Cea mai nouă cafenea a fost deschisă în clădirea Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower) din București, după o investiție de 44.000 de euro, iar următoarele două vor fi inaugurate peste aproximativ două luni, una în clădirea Ana Tower de lângă Romexpo, respectiv în Arad, în sistem de franciză.

Operatorii din HoReCa: Turiștii vor avea răspunderea să vină cu măști și mănuși în vacanțe, dar nu pot fi obligați să le poarte la terase. \ CITEȘTE ȘI Operatorii din HoReCa: Turiștii vor avea răspunderea să vină cu măști și mănuși în vacanțe, dar nu pot fi obligați să le poarte la terase. "Ar fi și absurd!"

Ted's Coffee are o rețea de 33 de cafenele la nivel național. Ted's Coffee Co este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel național în centre comerciale, în clădiri de birouri și stradal.

viewscnt
Afla mai multe despre
ted's coffee
vasile andreica
cafenele