Schimbări în echipa de conducere Betty Ice. Vasile Armenean, fondatorul companiei, se dedică altor proiecte

Schimbări în echipa de conducere Betty Ice. Vasile Armenean, fondatorul companiei, se dedică altor proiecte
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2020

Unilever a numit-o pe Iustina Haler-Monoranu, care anterior a ocupat funcția de Quality System of Suppliers and Complaints Treating Manager în cadrul Lactalis România, pe poziția de Manager al fabricii Betty Ice din Suceava.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În același timp, responsabilitățile deținute anterior de Vasile Armenean, fondatorul Betty Ice, au fost preluate de către Ionuț Ilie, Manager General al diviziei de înghețată din cadrul Unilever South Central Europe.

În decembrie 2018, Profit.ro a anunțat că omul de afaceri sucevean Vasile Armenean rămâne încă cel puțin 2 ani să administreze producătorul român de înghețată Betty Ice, afacere pe care a fondat-o în 1994 și care a fost preluată la începutul acelui an, cum a anunțat atunci Profit.ro, de gigantul anglo-olandez Unilever, al doilea mare jucător din industria alimentară.

Restaurantele, patiseriile și brutăriile din Capitală scapă anul acesta de o taxă CITEȘTE ȘI Restaurantele, patiseriile și brutăriile din Capitală scapă anul acesta de o taxă

„Este un moment important si emoționant. Fondatorul brandului Betty Ice, Vasile Armenean, a hotărât să își dedice timpul pentru alte proiecte. Îi mulțumesc pentru tot ce a construit și mă bucur că l-am cunoscut și că am avut ocazia să lucrăm și să creștem businessul de înghețată alături de el și de echipa pe care a format-o de-a lungul timpului. În același timp, îi urez Iustinei bun venit în echipa Unilever South Central Europe! Suntem încântați să avem o colegă cu experiența și profesionalismul ei”, declară Ionuț Ilie, Manager General al diviziei de înghețată din cadrul Unilever South Central Europe.

Cu 23 de ani experiență în industria alimentară, Iustina Haler-Monoranu a ocupat de-a lungul timpului funcții în Procurement, Calitate și Producție în Dorna Lactate, precum și funcția de Șef de fabrică la Mopan Vatra Dornei.

Unilever este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de alimente și produse de îngrijire personală, prezent în peste 190 de țări, ajungând la 2,5 miliarde de consumatori în fiecare zi. Compania are 155,000 de angajați și a generat vânzări în valoare de 51 miliarde euro în 2018. Peste jumătate (60%) din businessul companiei se desfășoară pe piețele emergente sau în curs de dezvolare.

Unilever are circa 400 de branduri ce pot fi găsite în casele din întreaga lume, inclusiv Dove, Knorr, Rexona, Axe, Domestos, Cif, Hellmann’s, Delikat, Dero, Dirt Is Good, Wall’s, Lux, Sunsilk and Surf Lipton, Algida, Ben & Jerry’s, Magnum și Betty Ice.  

viewscnt
Afla mai multe despre
iustina haler-monoranu
betty ice