ShopMania BIZ devine MerchantPro

ShopMania BIZ devine MerchantPro
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2020

MerchantPro este noul nume sub care funcționează platforma de e-commerce ShopMania BIZ, care în 2019 a înregistrat afaceri de 500.000 euro, în creștere cu 15% față de anul anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ShopMania BIZ a devenit MerchantPro în urma unui proces de rebranding finalizat săptămâna trecută. Schimbarea numelui s-a desfășurat simultan în toate țările în care platforma autohtonă de e-commerce are operațiuni. 

Rebranding-ul face parte dintr-un plan de investiții al cărui buget pentru 2019 și 2020 se ridică la 400.000 euro. Proiectul de investiții mai cuprinde dezvoltarea de clustere de funcționalități axate pe administrarea operațiunilor de tip multi-warehouse și multi-channel, automatizarea proceselor pe aceste zone funcționale, precum și integrarea cu servicii third-party, în special cele de tip multi-channel și marketplace.

Aproape un sfert (24%) dintre magazinele online care folosesc platforma MarchantPro sunt din afara României, cele mai multe fiind în Serbia, Italia, Portugalia și Bulgaria. La nivel global, magazinele online care utilizează platforma MerchantPro au listate un număr total de 6 milioane de produse, dintre care peste 5 milioane sunt listate pe magazinele din România.

În prezent, pe platformă funcționează 1.200 magazine, din care peste 80% sunt magazine premium (clienți cu abonament).

Tranzacție: Compania daneză Givesco preia grupul Sam Mills, controlat de \ CITEȘTE ȘI Tranzacție: Compania daneză Givesco preia grupul Sam Mills, controlat de "regele morăritului" Ioan Arcadie, deținătorul brandurilor Tortilla Chips și Pasta d'oro

Abonamentele pentru planuri anuale pornesc de la 22 euro/lună, iar valoarea medie este de 45 euro/lună. Cel mai avansat abonament, Enterprise, costă 77 euro/lună.

MerchantPro este un proiect al companiei ShopMania Net, care se adresează antreprenorilor din ecommerce din România și Europa, prin funcționalități de ecommerce, servicii profesioniste de suport și soluții personalizate.

ShopMania Net a avut o cifră de afaceri de 1 milion de euro în 2019. Compania operează comparatorul de prețuri Shopmania.ro și platforma de e-commerce MerchantPro, care reprezintă 50% din business.

viewscnt
Afla mai multe despre
shopmania biz
merchantpro