Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC în Italia, la Roma

Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC în Italia, la Roma
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2020

Sphera Franchise Group anunță cea de-a doua locație KFC din orașul Roma, după restaurantul deschis la începutul acestui an, în incinta gării Tiburtina.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Noul restaurant este a treia unitate deschisă anul acesta în portofoliul din Italia. Vorbim, în același timp, de a doua locație a US FOOD NETWORK S.R.L., din Roma. Cu toate că este un context plin de provocări, ne-am propus să continuăm planurile de expansiune și să mergem înainte cu parteneriatele pe care le avem în vedere”, a declarat Dan Ilie, General Manager US FOOD NETWORK S.R.L., entitate afiliată Sphera Franchise Group S.A.

Braiconf, cel mai mare producător de cămăși din România, închide toate magazinele din mall-uri, redeschide în străinătate și intră mai puternic pe nișa premium. „Nu ni s-a părut potrivită solicitarea unor mall-uri de a continua să plătim chirie în lockdow CITEȘTE ȘI Braiconf, cel mai mare producător de cămăși din România, închide toate magazinele din mall-uri, redeschide în străinătate și intră mai puternic pe nișa premium. „Nu ni s-a părut potrivită solicitarea unor mall-uri de a continua să plătim chirie în lockdow

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
kfc