Sport Time Balkans, noul distribuitor Nike, a deschis primul magazin monobrand din cele 3 planificate pentru această toamnă în România

Sport Time Balkans, noul distribuitor Nike, a deschis primul magazin monobrand din cele 3 planificate pentru această toamnă în România
scris 8 oct 2020

Sport Time Balkans, noul distribuitor Nike, a deschis primul magazin monobrand în cetrul comercial Mega Mall din București.

Nike Mega Mall este primul magazin din cele șase anunțate de către Sport Time Balkans pentru această toamnă – trei magazine Nike în România și trei magazine în Bulgaria.

ANALIZĂ Digitalizarea și robotizarea vor aduce peste 1 milion de locuri noi de muncă în România până în 2030 CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Digitalizarea și robotizarea vor aduce peste 1 milion de locuri noi de muncă în România până în 2030

“Marcăm astăzi un moment important - inaugurarea primului magazin Nike deschis de Sport Time în Romania, în calitate de nou distribuitor al brandului, atât pentru România cât și pentru Bulgaria. Vor urma în cel mai scurt timp încă două magazine Nike în București, respectiv Brașov și trei magazine Nike în Bulgaria în Sofia și Plovdiv. Vom oferi clienților noștri o experiență de shopping completă, cele mai inovatoare concepe de retail lansate de Nike la nivel global și cele mai noi colecții de articole sportive. Ne bucurăm că reușim să implementăm planurile de dezvolatare ale companiei și ale brandului, într-un an cu foarte multe provocări.”, a declarat Gabriel Maranca, General Manager Sport Time pentru România și Bulgaria.

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și detine acorduri comerciale pentru încă două țări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru Romania și Bulgaria.

În prezent, compania operează numeroase magazine Nike și va continua să deschidă în viitorul apropiat noi locații și să lanseze noi concepte inovatoare de retail în întreaga regiune. Sport Time Balkans este permanent dedicat promovării sportului și unui stil de viață sănătos, oferind în același timp produse și servicii premium către milioane de clienți din toată regiunea Balcanilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
sport time balkans
nike