Starbucks va deschide o nouă unitate, ȋn clădirea recent vândută de Skanska ȋn București

Starbucks va deschide o nouă unitate, ȋn clădirea recent vândută de Skanska ȋn București
scris 9 mai 2018

Lanțul de cafenele Starbucks va deschide o unitate în clădirea de birouri Campus 6.1, din zona Politehnicii, proiect aflat înaintea fazei de livrare și recent vândut de Skanska Property România, divizia locală a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global, companiei austriece CA Immo.

În zonă se mai află o cafea Starbucks, în incinta centrului comercial AFI Cotroceni.

Surpriză: Noii proprietari ai hotelului Radisson readuc în România, după 4 ani, unul dintre cele mai mari branduri de lux din lume CITEȘTE ȘI Surpriză: Noii proprietari ai hotelului Radisson readuc în România, după 4 ani, unul dintre cele mai mari branduri de lux din lume

În prezent, Starbucks deține 20 unități în București, în timp ce rețeaua națională cuprinde 38 cafenele, fiind într-un proces de expansiune cu obiectivul ca, până în 2020, să își dubleze numărul de cafenele.

La sfârșitul lunii ianuarie, Starbucks a deschis prima cafenea de tip drive thru din România în centrul comercial Militari din Capitală. În februarie, Starbuck a inaugurat o cafenea tip Reserve în Centrul Vechi din București, pe strada Lipscani.

Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în București, în Plaza România.

În 2015, lanțul de cafenele a fost preluat de către operatorul polonez Amrest.

viewscnt
Afla mai multe despre
starbucks
skanska
cafenea