Un nou brand polonez intră pe piața de retail din România

Un nou brand polonez intră pe piața de retail din România
scris 29 nov 2018

Retailerul polonez de echipamente sportive, 50 Style, a deschis în luna octombrie primul magazin din România, în centrul comercial Iris din cartierul bucureștean Titan, pe o suprafață de 315 metri pătrați.

50 Style face parte din grupul polonez Marketing Investment Group și are peste 140 de magazine deschise în Polonia și Lituania.

Recent, retailerul a intrat și pe piața din Ungaria.

Confirmare: Retailerul low-cost japonez cu cea mai rapidă expansiune, ajuns în 5 ani la afaceri de aproape 2 miliarde dolari datorită prețurilor reduse, apare și în centrul Bucureștiului, cu primul magazin stradal CITEȘTE ȘI Confirmare: Retailerul low-cost japonez cu cea mai rapidă expansiune, ajuns în 5 ani la afaceri de aproape 2 miliarde dolari datorită prețurilor reduse, apare și în centrul Bucureștiului, cu primul magazin stradal

Pe lângă 50 Style, din grupul Marketing Investment Group face parte și Sizeer, un lanț de magazine multibrand tot din zona de echipamente sportive. Pe piața din România, Sizeer a deschis deja 3 magazine de la începutul lui 2018 în centrele comerciale Sun Plaza, Mega Mall și Parklake.

Dintre brandurile poloneze aflate în plină expansiune se numără și grupul LPP, care a adus în România cinci branduri – Reserved, Sinsay, Mohito, Cropp și House – și care a închiriat suprafață de 22.100 metri pătrați într-un proiect care este în curs de dezvoltare de către compania belgiană WDP în localitatea Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov pentru a sprijini activitățile de e-commerce ale grupului polonez. De asemenea, mai sunt prezente Pepco, cu 204 magazine deschide la nivel național, CCC cu peste 50 de magazine și 4F cu 4 magazine.

viewscnt
Afla mai multe despre
50 style
brand polonez