Valigeria, magazin ce comercializează produse din domeniul bags&luggage, vine în București după ce a așteptat 3 ani toate aprobările

Valigeria, magazin ce comercializează produse din domeniul bags&luggage, vine în București după ce a așteptat 3 ani toate aprobările
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2018

Valigeria, magazin ce comercializează produse din domeniul bags&luggage, deschide primul magazin din București, în Baneasa Shopping City, la 4 ani după deschiderea primului magazin offline din Iași.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Investiția în noul magazin a fost de 100.000 euro.

”Deschiderea magazinului din București a făcut parte din strategia noastră de la bun început, de când am luat decizia sa ieșim din online cu Valigeria. A durat trei ani până am obținut toate aprobările necesare, dar acum, că ne-am îndeplinit obiectivul, ne vom putea concentra pe piața Capitalei, unde urmărim să deschidem un al doilea magazin, și pe deschiderea a încă două magazine – la Cluj-Napoca și Timișoara”, spune Mihai Chirilă, propietar al business-ului alături de soția sa.

Blugento lansează o platformă ce permite cumpărarea de magazine online la cheie, gata de lansare. Care sunt prețurile CITEȘTE ȘI Blugento lansează o platformă ce permite cumpărarea de magazine online la cheie, gata de lansare. Care sunt prețurile

Valigeria a apărut acum 5 ani în urma asocierii cu concurentul direct al Samsonite, Roncato, un brand de genți de călătorie și valize italian.

Anul trecut, Valigeria a avut o cifră de afaceri de 250.000 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
valigeria
genti
baneasa shopping city
roncato