Vânzările Jumbo în România s-au prăbușit

Vânzările Jumbo în România s-au prăbușit
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 7 dec 2021

Vânzările retailerului elen de jucării și decorațiuni Jumbo pe piața românească și-au adâncit puternic declinul în luna noiembrie, pe fondul restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Astfel, după o scădere de 1,6% în octombrie, vânzările Jumbo în România s-au prăbușit în noiembrie cu 20%.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Clienții au acces în magazine doar dacă demonstrează, prin certificatul verde, că sunt vaccinați sau recent vindecați de Covid-19. În octombrie, compania anticipa că impunerea acestor condiții pentru accesul în magazine va conduce la o scădere de două cifre a vânzărilor în următoarele luni.

Jumbo a trecut pe scădere în România în luna octombrie, după ce, de la începutului anului, piața locală înregistrase cea mai bună evoluție la nivel de grup.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Vânzările Jumbo au scăzut abrupt și în Bulgaria, declinul consemnat de retailer în această țară accentuându-se la 40% în noiembrie, de la 23% în octombrie.

"Tendința descendentă observată în Bulgaria și România în luna noiembrie ar putea implica o scădere dramatică și în decembrie, în contextul în care situația probabil că nu se va schimba până la sfârșitul anului, iar scenariul unui lockdown total în aceste țări rămâne posibil", potrivit Jumbo.

viewscnt
Afla mai multe despre
jumbo
magazin jucarii
carantina
jumbo romania
vanzari jumbo
scadere jumbo
prabusire jumbo
jumbo noiembrie
pandemie jumbo