Vinul zilei: o Cava lejeră și ușor de băut. Un spumant versatil, care poate fi consumat ca atare, dar care poate fi și un bun ingredient pentru cocktailuri

Vinul zilei: o Cava lejeră și ușor de băut. Un spumant versatil, care poate fi consumat ca atare, dar care poate fi și un bun ingredient pentru cocktailuri
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 16 oct 2023

Cava Seleccio Brut, crama Mas Pere, recomandarea zilei, este o cava obținută din struguri Xarel·lo; Macabeo și Parellada. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Printre valorile cramei Mas Pere se numără respectul pentru tradiție și cultură, angajamentul pentru metodele tradiționale de vinificare, dar și pentru soiurile de struguri locale.

Mas Pere este un ambasador Cava, dar și al regiunii de care este legată, Catalonia, Spania. Aici se produc unele dintre cele mai bune Cava din lume.

Dovadă este și vinul de astăzi, Cava Mas Pere Brut Seleccio, un spumant într-o frumoasă culoare de galben verzui, cu note olfactive de citrice și măr verde, la care se adaugă pe palat aromele de fructe albe. Degustați acest vin la 6-8 grade Celsius, alături de tartine, brânză, nuci, șuncă sau chiar în asociere cu un brunch savuros.

Valentin Ceafalău: Mas Pere Cava Seleccio Brut este tipul acela de spumant "punte de legătură" între preferințele pentru stilul clasic, al spumantelor realizate prin metoda tradițională, și cele pentru fructul spumantelor realizate prin metoda Charmat. Lejer și ușor de băut, își construiește expresia aromatică cu ajutorul unor senzații prietenoase, proaspete și precise de mere verzi, de citrice și de flori albe, pe care le încadrează în tonuri interesante de drojdii și cauciuc, cu o subtilă prezentă minerală. Perlajul abundent amplifică tonurile fructate de mere și pere verzi ale gustului crocant și evidențiază aciditatea citrică, ce vibrează intens în postgustul tonic, fructat și mineral. Un spumant ce poate fi consumat ca atare, dar care poate fi un foarte bun ingredient pentru cocktailurile răcoritoare.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin