Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu - prima tranzacție după înțelegerea cu Morphosis Capital: preia o clinică din Sibiu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu - prima tranzacție după înțelegerea cu Morphosis Capital: preia o clinică din Sibiu
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 30 nov 2020

Rețeaua de clinici stomatologice Clinicile Dentare Dr. Leahu preia pachetul majoritar al clinicii stomatologice Corident Pro din Sibiu, o echipă cu 8 medici stomatologi, 20 de angajați și prezență pe piață de 25 de ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Anul trecut, clinica din Sibiu, controlată de familia Bogdan și Angelica Oprea, a avut afaceri de 1,8 milioane lei și un profit net de doar 444 lei.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu - prima tranzacție după înțelegerea cu Morphosis Capital: preia o clinică din Sibiu

Este prima tranzacție efectuată de rețeaua Dr. Leahu după ce a cedat o participație minoritară către Morphosis Capital Fund I, fond de private equity axat pe companii mici și mijlocii românești, în urmă cu doar două săptămâni.

La acel moment a fost anunțat că cele două entități și-au propus ca în următorii cinci ani să inaugureze împreună 20 de noi unități medicale.

CONFIRMARE După 13 ani, familia Cepalis și-a vândut, discret, business-ul pe care l-a urcat în Topul Europei. Te-Rox Prod - cumpărat de grupul suedez Holmbergs, unul dintre cele mai mari nume în domeniu CITEȘTE ȘI CONFIRMARE După 13 ani, familia Cepalis și-a vândut, discret, business-ul pe care l-a urcat în Topul Europei. Te-Rox Prod - cumpărat de grupul suedez Holmbergs, unul dintre cele mai mari nume în domeniu

În 2019, rețeaua Clinicilor Dentare Dr. Leahu a înregistrat o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de lei, o creștere de 69% față de anul 2018.

Fondată în 2011 de Dr. Ionuț Leahu, specialist în implantologie dentară, Clinicile Dentare Dr. Leahu acoperă acum cele mai multe orașe din România. Rețeaua numără 104 de cabinete, disponibile în 13 clinici prezente în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și, acum, Sibiu, precum și o clinică în afara țării, la Londra, în total cu circa 370 de angajați.

„Este pentru prima dată când integrăm în rețea o companie cu un succes dovedit și nu dăm startul de la zero, ceea ce ne va permite un ritm accelerat în construirea prezenței noastre în regiune", spune CEO-ul Ionuț Leahu.

viewscnt
Afla mai multe despre
morphosis capital fund i
clinicile dentare dr. leahu