S&P Global și IHS Markit vând divizii pentru a îndeplini condițiile antitrust înaintea fuziunii

S&P Global și IHS Markit vând divizii pentru a îndeplini condițiile antitrust înaintea fuziunii
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2021

Agenția de evaluare financiară S&P Global și firma britanică IHS Markit Ltd au anunțat că vor vinde o serie de afaceri pentru a îndeplini cerințele antitrust impuse pentru realizarea fuziunii de 44 miliarde de dolari, într-o tranzacție ce combină doi furnizori majori de date, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

S&P Global va vinde CUSIP Global Services către firma de servicii financiare FactSet, pentru 1,93 miliarde de dolari în numerar, în timp ce IHS vinde afacerea sa Base Chemicalscătre News Corp, pentru 295 milioane de dolari, scrie Agerpres.

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

Tranzacțiile vin la o lună după ce firmele au obținut aprobarea autorităților antitrust din SUA pentru planificata lor fuziune, cu condiția vânzării anumitor afaceri.

IHS și S&P Global au informat că se așteaptă ca entitatea combinată să înregistreze câștiguri de aproximativ 1,3 miliarde de dolari în urma acestor vânzări.

Pe lângă ratinguri suverane și de credit, S&P Global furnizează date către piețele de capital și de materii prime din întreaga lume.

Compania de analize financiare IHS Markit are o capitalizare bursieră de peste 36 miliarde de dolari. 

viewscnt
Afla mai multe despre
s&p global
ihs markit