SeedBlink are un nou VP of Product Management and Marketing, în trecut la ePayment, Avangate, 2checkout, Verifone

SeedBlink are un nou VP of Product Management and Marketing, în trecut la ePayment, Avangate, 2checkout, Verifone

Adriana Iordan

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 ian 2021

Adriana Iordan, în trecut la ePayment, Avangate, 2checkout sau Verifone, se alatură echipei SeedBlink începând cu luna ianuarie 2021, în calitate de VP of Product Management and Marketing.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În rolurile  sale de  până  acum,  Adriana Iordan s-a aflat la conducerea departamentelor de marketing online, serviciilor de creștere și de strategii de produs. Ea a coordonat integrarea a două platforme și portofolii după achiziționarea 2Checkout (un furnizor de plăți online), până la momentul vânzării către Verifone.

EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, intră pe o nouă piață, evaluată la peste 160 milioane euro. Își unesc forțele, în premieră, cu SIF Banat - Crișana și TeraPlast. În afacere este și deținătorul brandului Mototol CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, intră pe o nouă piață, evaluată la peste 160 milioane euro. Își unesc forțele, în premieră, cu SIF Banat - Crișana și TeraPlast. În afacere este și deținătorul brandului Mototol

Potrivit unui raport al Activize, investițiile în România, de la investitori de tip angel și prin crowdfunding, s-au ridicat la 18 milioane euro anul trecut. SeedBlink a facilitat 48% din rundele din România în 2020, 26 din 54 având loc pe platforma de finanțare participativă. Până în momentul de față, circa 3.000 de investitori din 12 țări s-au înregistrat pe platforma de equity crowdfunding, pentru a deveni business angels și susținători ai ecosistemului tech de startup-uri.

SeedBlink este cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, atât din punctul de vedere al sumelor tranzacționate, cât și al numărului de investitori. Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovative cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale. Misiunea SeedBlink este să democratizeze investițiile în startup-uri și să dezvolte mediul antreprenorial inovator din regiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
seedblink
adriana iordan