Șeful grupului Volkswagen se așteaptă la rezultate excelente în 2017

Șeful grupului Volkswagen se așteaptă la rezultate excelente în 2017
scris 27 dec 2017

Volkswagen AG va raporta anul acesta rezultate excelente la nivel de grup, datorită vânzărilor record de vehicule și a reducerii cheltuielilor, a afirmat directorul general Matthias Mueller într-un interviu acordat săptămânalului german Welt am Sonntag, transmite Reuters.

Popularitatea producătorului auto german în rândul șoferilor este în creștere, după turbulențele provocate de scandalul emisiilor, izbucnit în septembrie 2015, care a costat Volkswagen miliarde de euro, scrie Agerpres.

''Cu siguranță vor fi rezultate operaționale remarcabile în acest an'', a răspuns Matthias Mueller, când a fost rugat să facă un rezumat al anului de afaceri 2017.

Parlamentari PSD propun modificări la codurile penale, printre care și prag de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu CITEȘTE ȘI Parlamentari PSD propun modificări la codurile penale, printre care și prag de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu

VW urmează să publice rezultatele financiare detaliate pe 2017 în data de 13 martie.

Luna trecută, șeful VW a estimat că vânzările grupului în 2017 vor fi superioare celor din 2016, când s-a livrat un număr record de vehicule, 10,3 milioane.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen